Oorwegings by die opstel en uitvoer van geskikte teelplanne vir wolskape - Roux, C. Z.(Carl Ziervogel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.