Bejaardesorg : sekere tendense in verband met die ontwikkeling van bejaardesorg in Suid-Afrika met spesiale beklemtoning van die individuele behandeling - Botha, Philip Mathew Collins (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.