Die vasstelling van groepsmoraal by nywerheidswerkers d.m.v. 'n projeksietoets - Boshoff, A. B. (Adre Bertrand) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MCom)--Universiteit van Stellenbosch, 1962.