Minneliedjies in Suid-Afrika : 'n ondersoek in die woord en wys van die Afrikaanse minnelied - Van Zyl, Valerie Suzanne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Mus.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.