Die bemarkingstelsel van koring in Suid-Afrika en die invloed daarvan op die ekonomiese doeltreffendheid van die koringbedryf - Morkel, P. R.(Pieter Rene) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.