Die voedingswaarde van die natuurlike weidingsgewasse in die grensgebied tussen die winter- en somerreenstreke in die distrik Calvinia - Vlok, J. J. A. L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- University of Stellenbosch, 1963.