n Ondersoek na die meganisme van fibrogenese in eksperimentele silikose, aluminose en fluorose - Burger, Floris Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.