Die afbakening van stedelike invloedsfere van die distrikte Caledon, Bredasdorp en Swellendam - De Klerk, J. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.