Die bevoegdhede van die Staatspresident van die Republiek van Suid-Afrika - Fouche, Jac. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (doktoraal) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.