Die waardekonsep in die sosiologiese teorie - Joubert, Dian (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Oorspronklik gepubliseer as 'n proefskrif vir 'n D. Phil.-graad, Universiteit van Stellenbosch, onder die titel: Die konsep 'waarde' in sosiologiese teorie, 1961.