n Analogiese ondersoek met Drosophila melanogaster van probleme in die skaapteelt - Scholtz, H. G.(Hendrik Gideon) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.