n Ondersoek na die medium van onderrig van Latyn in blanke hoerskole onder die Kaapse Onderwysdepartement, met besondere klem op die posisie van die Afrikaanssprekende leerling - Snyman, P. N. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.