Ondersoekinge oor die koolstof- en stikstof-vereistes van, en die invloed van organiese reste op Helminthosporium sativum P.K. en B. - Baard, S. W.(Schalk Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.