Sitotoksiese minerale stofsoorte in die patogenese van eksperimentele longfibrose - Burger, S. C.(Salomon Conrad) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.