Aspekte van die evaluering van die voedingswaarde van lusernhooi (Medicago Sativa, Linn.) - Coetzee, Frederik Christoffel Truter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.