Bantoe-onderwys sedert die Wet op Bantoe-onderwys, 1953 - Van der Mescht, A. J. B.(Abraham Johannes Barnard) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.