Die invloed van blomuitdunning op die set en ontwikkeling van Citrus sinensis cultivar Washington-nawel - Holtzhausen, Lucas Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.