n Studie oor teelwaardes vir bakvermoe by broodkoring - Cillie, F. P.(Francois Paulus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.