Die aansluitingsproblematiek van die standerd-ses-leerling tot die hoerskool : 'n pedagogiese ondersoek - Kotze, Hugo Amos van Zyl (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.