Die Christelik-nasionale onderwysgedagte met spesiale verwysing na Suid-Afrika - Du Plessis, W. S.(Willem Steenkamp) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.