Die ekonomiese opkoms van die Afrikaner vanaf die eerste ekonomiese volkskongres van 1939 en 'n ontleding van sy huidige posisie in die landsekonomie - Keizer, Willem (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.