Die gebruik van 'dat' as verbindingswoord in Afrikaans, met verwysing ook na die gebruik in Middel-Nederlands, sestiende- en sewentiende-eeuse en hedendaagse Nederlands, en in Engels - Malherbe, G. H.(Georg Hugo),1919- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.