Die invloed van gibberelliensuur en N-dimetielaminosuksienamiensuur op die rypwording en metaboliese aktiwiteit van sitrusvrugte - Brand, M. M.(Mariana Magdalena) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.