Die invloed van stikstof-, kalium- en kalsiumtoedienings op die intensiteit van skilverkurking by Golden Delicious appels - Terblanche, J. H.(Johannes Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.