Die vasstelling van die kouebehoefte van koringgenotipes - Bester, J. P. C.(Johannes Petrus Christiaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.