Differensiele veranderinge in morfologie en chlorofilinhoud van die halms van skemerkoring - Craven, G. H.(George Hayward) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.