Aspekte van die vleisnywerheid in Suidwes-Afrika en die Republiek van Suid-Afrika - Liebenberg, H. B.(Hendrik Badenhorst) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.