Die invloed van individuele chromosome op seleksie vir 'n metriese kenmerk van Drosophila - De Lange, Almero Oosthuizen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.