Die invloed van liggaamlike opvoeding, sport and spele op bepaalde persoonlikheidseienskappe van die skooldogter - Ellmer, Heida (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Ligg. Opv.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.