Die kerkregtelike ontwikkeling van die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Suidwes-Afrika : 'n kerkhistories-kerkregtelike studie. - Nieuwoudt, Matthys Michielse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1967.