Die Suid-Afrikaanse tekstielnywerheid, en die gevolg van 'n Suid-Afrikaanse toetrede tot die Europese gemeenskapsmark vir die nywerheid - Kock, Claus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Vanaf buiteblad gekatalogiseer.