Die verhouding tussen eerste en derde persoon in die romankuns : 'n ondersoek na die aanbiedingstegnieke in enkele Afrikaanse prosawerke - Botha, Johann (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.