Kunsmatige seleksie vir 'n metriese kenmerk van Drosophila by drie temperature - Poggenpoel, Daniel George (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.