Opvoeding tot verantwoordelikheid met spesiale verwysing na die taak van die skool in hierdie verband in die Republiek van Suid-Afrika - Calitz, Andrew Murry Hofmeyr (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.