Skoolvoorligting : 'n pedagogies-didaktiese perspektief met besondere verwysing na Kaapland - Van Niekerk, J. F.(Jan Frederik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.