Werkverrigting, koste en optimum kombinasies van plaasmasjinerie en -implemente in die Swartland - Slabber, Donald Cronin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.