Die analise en interpretasie van finansiele state met spesiale verwysing na die steenkoolbedryf in Suid-Afrika - De Villiers, Hendrik Casparus Albertyn (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.