Die Kuanyama van Ovamboland, Suidwes-Afrika : 'n studie van waarde-opvattinge - Kotze, J. C.(Johannes Christiaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.