Die metodiek vir 'n mediumtermynvooruitskatting van die Suid-Afrikaanse ekonomie - De Vries, A. J. M.(Adriaan Johannes Matthys),1941-1994 (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm..) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.