n Eksperimentele ondersoek na die kwantitatiewe en kwalitatiewe aspekte van akademiese motivering - Moller, A. T.(Andries Theron),1944- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.