n Ondersoek na die omvang van industriele voedingsdienste in die fabriekswese van die Suid-Afrikaanse nywerheidsektor - Van Heerden, Leonora Engela,1943- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.