n Studie oor die waardasie van voere en ander naverwante probleme in die Suid-westelike distrikte - Carstens, N. W.(Nicolaas Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.