Ondersoek na die struktuur van die slaghoenderbedryf in Suid-Afrika - Viljoen, Philippus Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.