Volkome professionalisasie en die status van die onderwysberoep : 'n krities-vergelykende studie - De Witt, J. T.(Joseph Truter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.