Beplanning en ekonomiese politiek in die markekonomie : met besondere verwysing na die Franse en Wes-Duitse ekonomiese-politieke stelsel seder 1948 - Thomas, Wolfgang H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.