Die lewe van Albert Coates (1882-1953), gevolg deur 'n oorsig van sy werke - Pauw, Nicolaas Everhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Mus.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.