Die verstandelik-gestremde leerling : 'n opvoedkundig-sielkundige verkenningstudie - Hamilton, J. H.(Johannes Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.