Die voerinnames van frieskoeie in melk en die faktore wat dit beinvloed - Brand, C. J. J.(Coenraad Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.