Lamsvleisproduksie deur Dorper- en Dormerooie op drie voedingspeile - Carstens, Jacobus De Waal (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.