Aanneming met spesiale verwysing na 'n groep Blanke kinders in Suid-Afrika - Raubenheimer, Josef (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.